Service, mentenanta, reparatii

Tehnicienii Erie Technologies sunt probabil cei mai experimentati si familiarizati cu tehnologiile de tratare ale apei comercializate pe piata din Romania. Daca doriti un service de calitate apelati cu incredere la noi si astfel nu veti intampina nici un fel de disconfort legat de intretinerea echipamentelor de tratare. Fie ca veti dori o evaluare a functionarii intregului sistem sau doar doriti sa efectuati preventiv un nou control al calitatii apei, contactati-ne indiferent de marca echipamentelor pe care le detineti.

In cazul in care dedurizatorul dumneavoastra, filtrul sau sistemul de purificare al apei nu mai functioneaza in parametrii obisnuiti sau, si mai grav, nu mai functioneaza de loc, apelati cu incredere la serviciile noastre de reparatii completand formularul de la Suport Clienti.

Daca aveti nevoie de o noua rezerva de sare pentru dedurizator sau doar doriti sa va lamuriti cu privire la o tema legata de tratarea apei, noi, serviciul clienti si echipele de tehnicieni ai Erie Technologies suntem pregatiti sa va oferim servicii profesioniste si de calitate in domeniul atat de divers al tratarii apei.

Va vom asista pe toata durata de viata a echipamentelor oferindu-va urmatoarele servicii:

- reparatii si service pentru sisteme de tratare a apei produse de companiile mari de pe piata
- servicii regulate de mentenanta
- verificarea periodica a calitatii apei
- clorinarea instalatiei sanitare
- programarea / ajustarea ciclurilor de regenerare
- curatarea echipamentelor
- evaluari de performanta a echipamentelor achizitionate
- instalari / relocari a sistemelor de tratare a apei
- service de urgenta
- livrare la domiciliu sare / alte consumabile

Spacer

Spacer
Service si mentenanta
Spacer