Bacterii, paraziti, virusi

Contaminarea microbiologica a apei de baut a fost si va ramane un subiect de ingrijorare pentru populatie. Aceasta ingrijorare este pe deplin justificata deoarece periodic apar focare de infectie cu bacterii coliforme - E-Coli, Enterobacter, Klebsiella, Citobacter si Serratia, giardioze, criptosporidioze si hepatita A.

In general, pentru a fi siguri ca sanatatea dumneavoastra nu este in pericol, este indicat sa va testati apa periodic.

In ceea ce priveste contaminarea apei din put, aceasta poate apare mai ales din cauza urmatoarelor defecte:

- puturi al caror capac nu este etans
- crapaturi sau gauri in petretii putului, care permit apelor de suprafata sa se infiltreze si astfel sa transporte agenti patogeni in interiorul putului
- infiltratii de-alungul peretilor exteriori ai putului, datorita umplerii defectuoase cu pamant a spatiului dintre sapatura si tubulatura putului
- inundarea accidentala a spatiului in care se afla putul

Chiar si apa din retele publice, desi tratata, poate prezenta microbi patogeni. Dupa procesul de tratare, apa se poate contamina din cauza defectiunilor din retea si datorita vechimii si marimii retelei.

Daca exista elemente de ingrijorare in ceea ce priveste sursa dumnevoastra de apa, contactati-ne pentru analiza gratuita a apei si pentru un audit al instalatiilor de apa interioare.

Informeaza-te cum poti scapa de bacterii si virusi -
aplica la serviciulSuport Clienti

Spacer Bacterii